Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Κουφαλα καπιταλισμε ! Τα παντα εν σοφια εποιησες !!!


«Κρατικοί λειτουργοί και δημόσια πρόσωπα που ασκούν κριτική σε δικαστικές…


2017,EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΟ(2008) 
Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τοποθετεί η ελληνική Δικαιοσύνη, με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας, όλες τις πομπώδεις εξαγγελίες περί αποκάλυψης τεράστιων πόρων μέσα από το κυνήγι των αποκαλούμενων φορολογικών λιστών (Λαγκάρντ κλπ).
Το δικαστήριο έκρινε ότι η παραγραφή των φορολογικών αξιώσεων είναι πενταετής και οι συνεχείς παρατάσεις παραγραφής είναι αντισυνταγματικές στηλιτεύοντας δε τις συνεχείς παρατάσεις που δίδονταν από όλες τις κυβερνήσεις.  
Στο σκεπτικό αναφέρεται:  "Η παραγραφή πρέπει να έχει  εύλογη διάρκεια 
 ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ?
''Το δικαστήριο, συνεπές προς την προγενέστερη νομολογία του και ομοφώνως, ακολούθησε τις γενικές αρχές και τους κανόνες, οι οποίοι ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα αυτό και αποτυπώνονται στη νομολογία τόσο του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Οι αρχές αυτές αποτελούν δικαιοκρατικές εγγυήσεις, που ισχύουν σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, και αφορούν όλους, ανεξαιρέτως, τους πολίτες».

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ? 
2016,ΓΑΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ 'ΑΜΕΛΕΙΑ' ΕΚΑΤ.ΕΥΡΟ (2008):
Tην έναρξη ποινικής δίωξης εναντίον της Κριστίν Λαγκάρντ, Γενικής Διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αποφάσισε(link is external) Δικαστήριο της Γαλλίας, αρμόδιο για την εκδίκαση αδικημάτων που διαπράττουν μέλη της γαλλικής κυβέρνησης κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους.
Η κα. Λαγκάρντ κατηγορείται για επίδειξη αμέλειας κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Υπουργός Οικονομίας το 2008 σε υπόθεση ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ της γαλλικής κυβέρνησης και του Bernard Tapie, υποστηρικτή του τότε πρωθυπουργού, Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με τον Guardian(link is external).


Την έναρξη ποινικής δίωξης εναντίον της Κριστίν Λαγκάρντ, Γενικής Διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου,
LAWSPOT.GR



Κουφαλα καπιταλισμε ! 
Τα παντα εν σοφια εποιησες !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου