Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Κινημ.Λέσχη Μεσοποταμίας

Amy, του Asif Kapadia, στην Κινημ.Λέσχη Μεσοποταμίας
Κυριακή, 28 Μαΐου, στις 9:00. Όπως πάντα, στη Μεσοποταμία, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να βοηθήσετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας, με γραφική ύλη. 

Τέσσερα χρόνια μετά τον αιφνίδιο χαμό μιας από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας στην Αγγλία, το ταλέντο της Έιμι Ουάινχαουζ αναβιώνει στο κινηματογραφικό πανί. Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε το τελευταίο ραντεβού με την περσόνα που μέσα από δυο, μόλις, προσωπικές δισκογραφικές δουλειές κατάφερε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό, παντρεύοντας το σόουλ ιδίωμα με στοιχεία από τζαζ και ρετρό-ποπ. Η Έιμι Ουάινχαουζ δεν ήταν ξεχωριστή απλά και μόνο επειδή κατάφερνε με τη μοναδική της φωνή και τους μεθυστικούς τις στίχους να μαγνητίζει τα πλήθη, αλλά επειδή η larger than life, πλην φοβερά βασανισμένη της ψυχή δε μπορούσε με τίποτε να προσαρμοστεί. Τώρα, το αστέρι της Έιμι λάμπει και πάλι, αυτή τη φορά χάρη στο αφοπλιστικά ειλικρινές πορτρέτο της, μέσα από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Amy»
https://dvd-trailers.gr/index.php?option=dvd&section=2&movie=amy_to_koritsi_piso_apo_to_onoma_2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου