Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΠΩΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΔΩΝΙΣ

Costas Giannakis
...αναχώρηση λοιπόν αύριο το πρωί, για το Vienna Medical University, (πανεπιστημιακό κέντρο μεταμοσχεύσεων Βιέννης), για την επικείμενη μεταμόσχευση πνευμόνων στην οποία θα υποβληθεί ο αδελφός μου...
...θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εξαιρετικούς Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές που υπερέβαλαν εαυτόν για να φτάσουμε μέχρι εδώ!!!
...είναι η φύση της ασθένειας τέτοια, (Κυστική Ίνωση) και μην έχοντας πολιτική σκοπιμότητα αλλά γνώση (δυστυχώς), θα πρέπει να επισημάνω-εξηγήσω τα εξής: Οι όλες προμεταμοσχευτικές εξετάσεις καθώς και οι μεταμοσχεύσεις των συγκεκριμένων ασθενών, θα μπορούσαν να γίνουν και στην Ελλάδα αλλά, η προηγούμενη κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά με υπουργό υγείας τον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη, φρόντισε στο πλαίσιο της ''ανάπτυξης'' που είχε δημιουργήσει, να κλείσει ΚΑΙ την μονάδα μεταμοσχεύσεων πνευμόνων στο Ωνάσειο! Δεν έφτασε όμως αυτό, αλλά επίσης φρόντισαν να μην έχουν καταβάλει τα χρήματα στην συμβεβλημένη κλινική της Βιέννης για τους προηγούμενους Έλληνες μεταμοσχευθέντες, με αποτέλεσμα άνθρωποι που χαροπαλεύουν να μην γίνονται δεκτοί στην εν λόγω κλινική!!!
...Μετά από υπερπροσπάθεια των σημερινών υπουργών Παύλου Πολάκη και του Ανδρέα Ξανθού τους οποίους και ευχαριστώ, γιατί εκτός από το αυτονόητο του πράγματος, ''πίεσαν πολύ περισσότερο'' τους ιθύνοντες και το ζήτημα ρυθμίστηκε για όλους τους πάσχοντες, μέχρι να λειτουργήσει η μονάδα μεταμοσχεύσεων στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς!!!
...Συγχωρήστε μου την ένταση αλλά, είχα υποσχεθεί στον πρώην υπουργό υγείας Άδωνη Γεωργιάδη σε προσωπική μας συνάντηση ενόσω ήταν υπουργός ότι, θα έρθει η μέρα που θα τον-τους ξεμπροστιάσω με τις όποιες δυνάμεις μου!!!...
...κατά την επιστροφή μας από την Αυστρία, έπεται συνέχεια...
...καλό βράδυ σε όλες και όλους...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου