Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ????

Αμερικανικά και ελληνικά μαχητικά σε χαμηλή πτήση πάνω από την Αθήνα
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!! 

1 σχόλιο:

  1. ...
    Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας, ΔΕ μ π ο ρ ε ί και ΔΕΝ θα κάνει π ί σ ω . Το έχει ανάγκη ο τόπος . Πρέπει να π ά ε ι και θα πάει, όχι μέχρι το τέλος, αλλά μέχρι τη ... συντέλεια !

    Όλοι οι δανειστές θέλουν να πάρουν πίσω τα λεφτά που δάνεισαν και επειδή με τους μηχανισμούς ελέγχου, έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς των τράπεζών τους και ξέρουν πολύ καλά οι πρωθυπουργοί του Παναμά, του Λουξαμβούργου, του κράτους της Ρηνανίας - Βεστφαλίας, Μπόργιανς, πως στους λογαριασμούς των τραπεζών τους κλεφτοΕλληναράδες έχουν πάνω από ένα τρις € και προσφέρονται να βοηθήσουν το Σαμαρά, το Μητσοτάκη, το Βενιζέλο να φορολογηθούν και να εισπραχθούν οι νόμιμοι φόροι, και όλοι εν λόγω κύριοι ΣαμαροΒενιζελοΚούληδες αρνούνται, γιατί έχουν λογαριασμούς οι ίδιοι, οι δικοί τους και οι φίλοι των δικών τους φίλων και ψηφοφόρων.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας, δεν έχει κανένα λόγο να μη δεχτούν μια τέτοια βοήθειά του Μπόργιανς και του Παναμέζου και όποιου άλλου ουρανοκατέβατου πρόθυμου και γιαυτό κι εγώ είμαι παραπάνω από βέβαιος πως με την απλόχερη βοήθεια που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία , θα κάνει πράξη όλα όσα χρειάζονται, αλλά η πραγματικότητα με διαβεβαιώνει απόλυτα γιατί :
    1ο και κύριο: δε ζουν στον κόσμο τους, αλλά είναι ικανοί να αλλάζουν, σαν "διατάζουν" διαφορετικά οι αντικειμενικές συνθήκες !!! Αυτό είναι αριστερο κι όχι η λιποταξία στις φαντασιόπληκτες ιδεοληψίες .
    2ο Είναι έντιμοι και ανίκανοι για ατιμίες, ενώ όλοι οι άλλοι είναι ικανοί μόνα για ατιμίες(!) Κι ακόμα παραπέρα. Δεν εμπλέκονται σε λαμογιές, όπως όλοι οι ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, που φέρνει καθημερινά στο φως η ψηφιακή τεχνολογία
    3ο. Γιατί είχαν το σχέδιο Θεσσαλονίκης και σαν κέρδισαν τις εκλογές το Γενάρη του '15, πρασπάθησαν μέχρι τέλους, με νύχια και με δόντια και πέρα από κάθε όριο, να εφαρμόσουν αυτό το πρόγραμμά τους, αντιμετωπίζοντας τη λυσσασμένη αντίδραση των ντόπιων και Ευρωπαίων λησταρχοσυμμοριών και ΜΜΕ, που έχει αρχίσει να ξεσκεπάζει η ψηφιακή επανάσταση.
    4ο. Τη συμφωνία που πέτυχαν, με τις λησταρχοσυμμορίες των ντόπιων και ξένων λησταρχοδιαπραγματών, την κατάγραψαν, την έκαναν νόμο και, για πρώτη φορά στη ιστορία, την υπέβαλαν στην κρίση του Ελληνικού λαού, στις εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη.
    5ο. Αυτή τη συμφωνία την είχαν ψήφισει το 15αυγουστο και όλοι οι απατεωνίσκοι βουλευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΆΜΙ, χωρίς να απουσιάσει ή "αρρωστήσει" ούτε ένας τους, έστω και για δείγμα (!!) και μετά όλοι τους φτύσανε και φτύνουν κατάμουτρα την ... ψήφο τους ! Αντικατάστησαν τη πράξη της υπογραφής τους με δικαιολογίες, που χειροκροτούνται από τα πονηρούτσικα λαμόγια τους !
    6ο. Γιατί προσπαθεί αυτή η κυβέρνηση, κατά την υλοποήση της ψηφισμένης από τον Ελληνικό λαό εντολής, να στηρίξουν τα φτωχότερα και ασθενέστερα στρώματα της κοινωνίας και το κάνουν με κάθε τρόπο. Όπως, με το ψηφισμένο και εφαρμοζόμενο παράλληλο πρόγραμμα.
    7ο. Γιατί σύσσωμη η αντιπολίτευση λυσσομανά και σε κάθε της λέξη που ξεστομίζει, ζητάει από την κυβέρνηση να φύγει από την εξουσία (!!!), αν και δεν έχουν περάσει ούτε 6 μήνες από τις εκλογές, για να π α ρ α γ ρ α φ ο ύ ν οι κακουργηματικές τους πράξεις, που έρχονται σαν αρμαγεδώνας κατα απάνω τους. Αυτό είναι κι αν από μόνο του απόδειξη, για στήριξη της κυβέρνησης του Τσίπρα.
    Και ...1000στό ! Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας, ΔΕ μ π ο ρ ε ί και ΔΕΝ θα κάνει π ί σ ω . Το έχει ανάγκη ο τόπος . Πρέπει να πάει και θα πάει, όχι μέχρι το τέλος, αλλά μέχρι τη ... συντέλεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή