Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

'KEΡAYNOI' ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


Σκεφτηκα πολυ για να τα γραψω αυτα αλλα αποφασισα να το κανω γιατι καποιοι παιζουν τα ρεστα τους εν οψει ολοκληρωσης της αξιολογησης ,εν οψει διαγωνισμου για τις τηλεοπτικες αδειες ,εν οψει συνεχιζομενων αποκαλυψεων και τιμωριας για τις λιστες της φοροδιαφυγης.Αυτοι λοιπον εκλαμβανουν την αδιαφορια για τα ψεμματα και τις βρωμιες που γραφουν η λενε, ως ενδειξη αδυναμιας απο τη μερια μας να υπερασπισουμε το εργο που εχει παραχτει στο υπουργειο υγειας τους τελευταιους μηνες.
Βγαινει λοιπον σημερα το πρωι ο ΑΥΤΙΑΣ και ουρλιαζει στον αλφα για ενα περιστατικο που χρειαζεται μοναδα και απαιτει να τον παρουμε τηλεφωνο απ το υπουργειο στην εκπομπη του για να απολογηθουμε και να δωσουμε λυση.ΣΙΓΑ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που ειμαστε υποχρεωμενοι να σε παρακολουθουμε το πρωι της κυριακης για να σου απαντησουμε και μας εγκαλεις γιατι δεν το κανουμε
.Ποτε αναφερθηκε στην εκπομπη σου οτι ξεκινησαν να διοριζονται οι 100 γιατροι και οι 400 νοσηλευτριες που ολοκληρωθηκε η προκηρυξη μεσω κεελπνο και οι οποιοι θα ενισχυσουν τις ΜΕΘ?Ποτε ειπες οτι ενεργοποιησαμε τη συμβαση του ΕΟΠΠΥ με τις ιδιωτικες μεθ οι οποιες καλυψαν ενα μερος των αναγκων?
Ποτε ειπες οτι η λιστα απο 70 ατομα που ειχε φτασει για 3-4 μερες (και τοτε φωναζατε ολοι εν χορω) εχει πεσει εδω και πολυυυ καιρο στα 10 με 20 ατομα τα οποια σε μια δυο μερες βρισκουν κρεββατι?
Βγαινει κι ο αλλος superstar ο Χατζηνικολαου ο οποιος αφου στηνει ενα ρεπορταζ για τα χαλια των νοσοκομειων με πρωτοσελιδο πηχιαιο τιτλο "ΝΤΡΟΠΗ" το οποιο μεσα ειναι μια μπουρδα και μιση ,παρεξηγειται κιολας που του απαντησαμε αναμεσα στ αλλα οτι προσχωρησε στο στρατοπεδο της αριστερης παρενθεσης.
Ποτε τα τελευταια χρονια κυριε Χατζηνικολαου ειχες αφιερωσει ενα τετοιο πρωτοσελιδο σε λοβερδο-αδωνι -βοριδη οι οποιοι κατακρεουργησαν τη δημοσια περιθαλψη την οποια προσπαθουμε να συνεφερουμε τωρα με χρηματα (που δωσαμε) με ενισχυση σε προσωπικο(που καναμε και κανουμε) με την ψηφιση του παραλληλου( που καλυψε τους ανασφαλιστους,εσπασε το πελατειακο συστημα των μεταταξεων αποσπασεων,εδωσε κινητρα σε γιατρους για τις αγονες περιοχες,ενισχυσε το εκαβ,ανοιγει το νοσοκομειο θηρας κλπκλπ).ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ???? και το μονο που προβαλλεις ειναι το ρεπορταζ του εξαδελφου Λιανη και την εμπειρια του Σπαλιαρα σε δημοσιο νοσοκομειο?.
ΑΡΑ για να εξηγουμαστε να μην παρεξηγουμαστε. Ριξτε οση χολη και δηλητηριο θελετε ,υπερασπιζομενοι τα συμφεροντα που εχετε επιλεξει.ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ
,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΥΓ.ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΒΓΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ 
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ(προς αμφοτερους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου