Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ !!


ΦΩΤΟ από το cretapostΦΩΤΟ από το cretapost

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αείμνηστέ μας Τσίπρα»


1a1

Die Welt: Αλέξης Τσίπρας, ο νέος εχθρός της Ελλάδας!

Το σοκ στις συντάξεις ξεσήκωσε σε απεργία εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές στην Ελλάδα αλλά ο Τσίπρας θέλει να σφίξει κι άλλο τη βίδα των φόρων, αναφέρει ο γερμανικός τύπος με τίτλους όπως »ο Αλέξης Τσίπρας συναντά την οργή του λαού». Η χθεσινή γενική απεργία στην Ελλάδα κάνει τον γύρο του γερμανόφωνου τύπου. Με ανταποκρίσεις από την Αθήνα και ρεπορτάζ μεταφέρεται ένα κλίμα έντασης και κοινωνικής αντίδρασης απέναντι στα νέα μέτρα που ...
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
...Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υφίσταται τώρα τα επίχειρα των πράξεών της, του περασμένου καλοκαιριού. Στην χθεσινή διαδήλωση δεν ήταν μόνο ο κόσμος που τον περασμένο Ιούνιο συγκεντρωνόταν υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Ήταν και ο κόσμος που διαδήλωνε υπέρ του ΟΧΙ,

..Με κάθε σεβασμό στους αγνούς ιδεολόγους της αριστεράς, η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των ξένων ήταν η εκλογή αυτού του καρναβαλιού που αποκαλείται αριστερά. 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
..Ζητείται πολιτική. Ας ελπίσουμε ότι οι δυνάμεις του ευρωπαϊκού τόξου θα μπορέσουν να την αποκαταστήσουν. Αν βέβαια το συνειδητοποιήσουν και οι εταίροι μας και τολμήσουν να αναλάβουν κι αυτοί τις ευθύνες τους.

 ..Κύριε πρωθυπουργέ, πείτε στους υπουργούς να μην κλαυθμυρίζουσι. Ειδάλλως, άγετε την οδό της παραίτησης ενώπιον του Προέδρου, ώστε, όπως εξηγούσε προσφάτως ο πολύ «δικός σας» Νίκος Παπάς, η Βουλή να αναλάβει τις ευθύνες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου